top of page

Lotte har en stærk forståelse for at oversætte og at være projektleder på at omdanne pædagogiske visioner og værdigrundlag til nye professionelle æstetiske læringsmiljøer, som understøtter den pædagogfaglige opgave ...

 

... Lotte forstår at finde nye veje på den kommunikative platform. Hun arbejder med fysiske, visuelle og digitale udtryk, og finder altid en spændende og kreativ vinkel på formidling af et budskab eller et projekt.

Ruth Theilmann, dagtilbudsleder, 

Langenæs dagtilbud, Aarhus

lotteliormangorarkitekt.jpg

Om

Lotte Lior Mangor

Velkommen til min portfolio!

MANGOR portfolio viser en række projekter indenfor indretning, design og identitet. Derudover er CV tilgængelig.

 

Mine erfaringer og kompetencer bevæger sig indenfor design, arkitektur, identitet, projektledelse, rådgivning, undervisning, freelancer og kreativ kommunikation

 

Kreativ kommunikation er en leg i tanken om, hvad der er mulig uden at fastlåse eller fortabe sig i roller eller standarder. Det inkluderer de visuelle aspekter og bevæger sig på tværs kundskaber, fagligheder og viden.

Kreativ kommunikation er en livsstil, et tankemønster som forplanter sig i faglige som personlige mål. Det er en bæredygtig, kreativ, inkluderende og helhedsorienteret måde at tænke på.

 

Jeg har indtil nu været beriget med spændende, tværfaglige samarbejder med forskellige mennesker på tværs af grænser og nationalitet. Senest i Trondheim med arbejdet som hovedlærer på interiørlinjen for en sidsteårsklasse med kommende interiørdesignere på Høyskolen Kristiania. 

Endvidere et mangeårigt samarbejde med ledelse og pædagoger i et dagtilbud, som har givet indsigt og viden indenfor det pædagogiske felt. Det har resulteret i og styrket udviklingen af bæredygtige læringsmiljøer til børn i alderen 0-6 år. At omsætte og designe pædagogik ind i en fysisk form skaber skræddersyede og æstetiske børnemiljøer, der løfter og understøtter kerneopgaven ned i mindste detalje. Et arbejde, som både er sjovt, meningsfuldt og samskabende.

Jeg tilbyder min ekspertise indenfor bæredygtig indretning på: 

MANGOR STUDIO - indretning med omtanke

 

Tøv ikke med at kontakte mig hvis du har spørgsmål til noget af det, du har set eller læst her på siden. Jeg er altid åben for (og nysgerrig på) nye kontakter og samarbejder. Det kunne jo vise sig at blive frugtbart, inspirerende og ja ... måske føre ad nye veje, som i første omgang ikke syntes mulige ...

Venlig hilsen Lotte

Skriv til mig her

bottom of page